مطالب

شیر بلین

شیر بلین

شیر بلین

شیر بلین چیست؟ از آن لحاظ که شیرهای کنترل هیدرولیک به عنوان مهمترین بخش پاوریونیت آسانسورهای هیدرولیک به حساب می آید، شرکت بلین (BLAIN) یکی از به نام ترین تولید کننده های شیرهای استاندارد مخصوص آسانسور به شمار میرود. میتوان گفت از لحاظ کیفیت، دقیق بودن و قابل اطمینان بودن، شیر بلین بهترین نوع به حساب می آید. همچنین از لحاظ سازگاری با مشخصات آسانسور و نوع کاربری آن تجهیزات بلین مدلهای گوناگونی دارد.
به دلیل آنکه شیر کنترل، وظیفه تنظیم کردن جریان در جهت بالا را دارد و همچنین پاوریونیت ها نیز به نحوی ساخته شده اند که حرکت و جهت پایین با موتور خاموش را به عهده دارند. به همین دلیل میتوان گفت تمامی تنظیم ها و کنترل حرکت به سمت پایین را شیرهای کنترل به عهده دارند. این موضوع نیز بسیار حائز اهمیت است که نوع و قابلیت های شیرهای کنترل با استارت نرم و بدون شوک، شتاب آرام افزایشی و کاهشی سرعت، سرعت همسطح سازی و توقف بدون شوک آسانسور بستگی دارد.
شیر بلین

شیرهای خانواده KV

این نوع شیرها برای بالابرها و آسانسورهای خانگی که کوچک هستند تولید شده است. قابل استفاده برای دستگاه هایی که سرعت آنها 0.16 متر بر ثانیه هستند میباشد. که این نوع شیر ها به سه گروه تقسیم بندی میشود که عبارتند از: 1- شیر بلین تک بوبین KV1P، 2- شیر بلین دو بوبین KV1S، 3- شیر بلین سه بوبین KV2S.

شیرهای خانواده EV

شیرهای خانواده EV انواع متفاوتی دارد که بر پایه الزامات کیفیت استانداردها و ایمنی آسانسورهای هیدرولیک تولید شده اند. البته مهمترین و کاملترین نوع در این خانواده شیر بلین چهار بوبین مدل EV100 میباشد. این مدل شیر عملکرد دو سرعته دارد و نیز تا سرعت 1 متر بر ثانیه را پشتیبانی میکند. زمانی که از این نوع شیر بوبین در آسانسور استفاده کرد استارت نرم و بدون شوکی خواهید داشت.

شیر بلین الکترونیکی

این نوع شیرها تماما از طریق سیستم الکترونیک دیجیتال حلقه بسته نظارت میشود. کارکرد این نوع شیرها به این صورت است که شتاب کاهشی یا افزایشی یا ثباتی برای حرکت آسانسورهای هیدرولیک مهیا میکند. تمامی عملکردها از طریق یک کارت الکترونیک در این نوع شیرها صورت میگیرد. همچنین باید گفته شود تمامی راندمان آسانسور از طریق مودم و یا لپ تاپ بررسی میشود. SEV، مدل شیر کنترل الکترونیک بلین میباشد. از طریق این شیرها تمامی تغییرات مانند وزن و دما میتواند بر روی کیفیت حرکت آسانسور موثر باشد.

در صورت رضایت از این مطلب ایده ها و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *