مطالب

پاوریونیت چیست؟

پاوریونیت چیست؟

پاوریونیت چیست؟

پاور یونیت چیست؟ آسانسورها همانطور که گفته شده بود از قطعات مختلفی تشکیل شده اند. یکی از همین قطعات پاوریونیت ها میباشند. پاوریونیت ها نیروی محرکه را تولید میکنند و همچنین تامین کننده قدرت هستند. که همین امر باعث به حرکت در آمدن کابین میشود. این قطعه جعبه فلزی محکمی است که از قطعات زیادی در داخل و روی آن تشکیل شده است. که انتخاب نوع آن به سرعت آسانسور، ظرفیت کابین، طول مسیر و … بستگی دارد.
پاوریونیت یا در موتور خانه و یا زیرزمین قرار میگیرد. محل قرار گیری پاوریونیت باید خشک و متعادل باشد. به این دلیل که نفوذ رطوبت و گرد و خاک در پاوریونیت باعث خرابی آن میشود.
این قطعه نباید در دسترس افراد متفرقه باشد. این قطعه باید در مکانی قرار گیرد که نصاب به راحتی بتواند بر روی آن کار کند. همچنین تابلو فرمان نیز بهتر است نزدیک پاوریونیت باشد اما بالای آن قرار نگیرد. به این دلیل که در هنگام تعمیر دچار مشکل نشوید.

انواع پاوریونیت

  • پاوریونیت تک سرعته: این نوع پاوریونیت هم با برق تک فاز و هم سه فاز کار میکند. در بالابر های هیدرولیک، بالابر کارگاه و بالابر غذا و غیره کاربرد دارد.
  • پاوریونیت دو سرعته: این نوع پاوریونیت در بیمارستان ها، آسانسورهای هیدرولیک، آسانسورهای خانگی کاربرد دارد. از خصوصیات مهم این پاوریونیت صدای کم، حرکت و توقف نرم و بدون شوک میباشد.

اجزای پاوریونیت

پاوریونیت ها شکلهای مختلفی دارند. اما قطعات تشکیل دهنده اصلی آنها به طور کلی یکی میباشد. که عبارتند از:
1-شیر کنترل جریان، 2-یک تانک ذخیره روغن، 3-موتور، 4-شیر shut off، 5-پمپ، 6-شیرهای اطمینان.
و همچنین پاوریونت های هیدرولیک دارای قسمت های مختلفی مانند:
1-موتور، 2-تانک، 3-روغن هیدرولیک، 4-پمپ، 5-گروه شیر و غیره میباشد.

محفظه روغن

پاوریونیت بر روی پایه قرار گرفته اند. به دلیل آنکه تخلیه روغن راحتتتر باشد و همچنین رطوبت زمین به آن منتقل نشود. روغن پاوریونیت در محفظه روغن قرار دارد که اندازه آن به سرعت و ظرفیت آسانسور وابسته است. محفظه روغن قابل نفوذ نمیباشد به دلیل آنکه از ورود گرد و غبار جلوگیری کند. درون این محفظه پره هایی با طراحی خاص وجود دارد. برای اینکه سر و صدا بیش از حد تولید نشود و روغن برگشتی کف نکند.
پاوریونیت چیست؟

لوازم جانبی پاوریونیت

  • المنت گرم کننده: در مناطقی که هوا سرد است. دمای روغن پایین می آید و باعث عملکرد منفی در حرکت آسانسور میشود. در نتیجه باید از این المنت ها استفاده کرد. دمای متوسطی که باید روغن داشته باشد تقریبا 15 سلسیوس میباشد.
  • سیستم خنک کننده: زمانی که تعداد استارت های آن بر واحد زمان در ساختمان هایی که رفت و آمد زیادی دارند بیشتر میشود. این امر باعث رقیق شدن روغن و عملکرد ضعیف آن میشود. در نتیجه نیاز به سیستم خنک کننده میباشد.
  • پمپ دستی: زمانی که آسانسور دچار مشکل شده است و یا برق قطع میشود و کابین بین طبقات گیر میکند. پمپ دستی این مشکل را حل کرده و باعث حرکت کابین میشود.
 

در صورت رضایت از این مطلب ایده ها و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *